Условия за ползване

Потребител, който използва уеб сайта maxair-bg.com, се счита, че приема и е съгласен с настоящите общи условия.

maxair-bg.com е онлайн магазин за продажба на резервни части нужни за рециклаж на компресори за въздушно окачване, както и предлагане на услуга за извършване на рециклаж на компресори за въздушно окачване.

Настоящите общи условия важат само и единствено за поръчки и заявки направени през онлайн магазина.

Публикуваната информация в MaxAir-bg е общодостъпна безплатно в интернет пространството.

Артикулите в онлайн магазина са обявени в цени в български лева.

Регистрация на потребител и защита на личните данни

В онлайн магазин MaxAir-bg потребителите се класифицират като нерегистрирани потребители (гости) или регистрирани потребители.

Регистрираните потребители доброволно предоставят своите лични данни нужни за регистрация на профил в сайта.

Съобразно Закона за защита на личните данни, регистрираните потребители имат право на достъп и промяна на личните си данни, както и да изискат от maxair-bg.com да бъде заличен техния потребителски профил.

maxair-bg.com има право да изпраща рекламни съобщения под формата на електронен бюлетин (newsletter) на посочения при регистрация e-mail адрес от регистрираните потребители, като регистрираните потребители имат право да се отпишат доброволно от получаване на тези рекламни съобщения, като за целта кликнат на линк, който се намира на някой от получените от тях електронни бюлетини.

maxair-bg.com няма да предоставя личните данни на регистрираните потребители на трети лица за рекламни и промоционални цели, както и по други причини, освен ако не бъдат изискани от служби, свързани със законодателството на Република България.

В случай на неспазаване на условията за ползване на онлайн магазин maxair-bg.com и нарушаване на етиката, администраторите на maxair-bg.com имат правото да ограничат достъпа до онлайн магазина на нарушителите.

maxair-bg.com запазва правото си да променя настоящите условия по всяко време, без предварително известие, като изменените условия ще бъдат публикувани на настоящата страница.

Настоящите общи условия на maxair-bg.com имат задължителна сила, както за maxair-bg.com, така и за потребителите му. Всички те се считат за уведомени и се съгласяват за всички промени от датата на публикуването им в maxair-bg.com

maxair-bg.com съхранява cookies и log файлове с цел персонализиране и подобряване на услугите си.

maxair-bg.com използва инструмента Google Analytics, за да отчита посещенията и поведението на своите потребители с цел подобряване на предоставените услуги.

Право на рекламации

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при някое от следните условия: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до пет работни дни след закупуването на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова или корекция на цената.

В срок от 14 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

– Запазен добър търговски вид (стоката не е счупена, надраскана, мръсна, повредена). 
– Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба. 
– Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива. 
– Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки.

– Връщането на пари става по банков път по посочена от вас сметка.

Работно време

Поръчки в онлайн магазина се приемат 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.

Поръчки на телефон 0898 808 799 могат да бъдат направени от Понеделник до Петък, 09:00 – 18:00 часа.

Работното време на онлайн магазина е от Понеделник до Петък от 9:00 – 18:00 часа.

Консултации по телефон могат да бъдат извършвани всеки ден от 09:00 – 20:00 часа.

Всички поръчки направени до 16:30 ч. се обработват и изпращат на същия ден и биват получени на следващия работен ден (включително и събота по желание на клиента).

Всички поръчки направени след 16:30 ч. обикновено се обработват на следващия работен ден и се изпращат в него.

Условия за копиране на информация

Цялата информация, публикувана в maxair-bg.com е собственост на maxair-bg.com, в т.ч. снимки и описания на арикули.

maxair-bg.com дава право на трети лица или собственици на сайтове и потребители да публикуват връзки към онлайн магазин maxair-bg.com

Забранява се копирането на текстове от maxair-bg.cоm и поставянето им в други уеб сайтове и онлайн магазини, без писмено съгласие на maxair-bg.com или без се цитира източника, като се постави следния текст: „Източник: Онлайн магазин maxair-bg.com”.

Салваторна клауза

В случай, че части или цели разпоредби на настоящите Общи услоция бъдат признати за противоречащи на императивни норми, за нищожни или по каквато и било причина неприложими, то тази разпоредба ще бъде считана за самостоятелна спрямо останалите разпоредби и няма да засегне действието и приложимостта, на която и да било от останалите разпоредби.