Мога ли да направя поръчка по телефона?

– Да може.

Каква е работното ви време?

– Поръчки в онлайн магазина могат да се извършват 24/7. Докато за поръчки по телефона или консултации може да звъните всеки ден между 09:00 и 18:00 часа. 

Какви методи на плащане се предлагат?

– Заплащането на направените поръчки в онлайн магазин www.maxair-bg.com се осъществява в брой или с карта на куриера на фирма Еконт при получаване на поръчката (наложен платеж). Всяка една пратка се изпраща с опция за преглед и тест.

Какво е времето за доставка?

– Направена поръчка до 16:30 часа се обработва и изпраща в същия работен ден и се получава от куриер на следващия работен ден. Поръчки направени след 16:30 часа се обработват и изпращат на следващия работен ден.

Какво се случва след поръчка?

– След извършване на поръчка, наш сътрудник ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката. Ако имате въпроси по отношение на рециклажа на Вашия компресор ще Ви бъде оказано съдействие по телефона.

Каква е цената на доставката?

– Цената на доставката е до офис на Еконт е спрямо действащите тарифи на куриера, като MaxAir ползва търговска отстъпка от куриерската услуга за предоставяне на максимално добра цена. При поръчки над 200лв. доставката е безплатна.